top of page

Verlijmd vinyl, kurk of zeil VERWIJDEREN

Al het puin en alle rotzooi worden professioneel afgevoerd. Netjes en zorgvuldig werken is er met de paplepel ingegoten.

vinyl of zeil of Kurk

Sterk is gespecialiseerd in het verwijderen van vinyl en zeil vloeren, ook PVC vloeren en marmoleum vloeren tegenwoordig zijn door ons weg te halen. Het is een verraderlijke klus waar je uren lang kan lopen ploeteren afhankelijk wat voor lijm er gebruikt is.

Doordat wij een landelijke dekking hebben werken wij met lokale medewerkers die vanuit uw regio aangenomen worden en vertrekken met onze bussen. U krijgt bij ons altijd de allerbeste prijs en ook met spoed kunnen wij u altijd helpen.

 

vinyl-verwijderen.jpg
werkgebied-vloeren-verwijderen.png
icon1.png

Door onze jarenlange ervaring zijn wij op het gebied van het verwijderen van vloeren uitgegroeid tot ‘ervaren vakmannen’.

Onze medewerkers zijn prettig in de omgang en komen vaak lokaal bij u vandaan.

icon111.png

Als de klus besproken is komt ons team om de gemaakte afspraken na te komen en uitzonderlijk goed werk af te leveren waar u immers ook voor betaalt. Wel hopen wij op een mooie recensie.

icon1111.png

Als de opdracht afgerond is kunt u verder met uw verbouwing of andere plannen in uw woning of bedrijfspand. Wij nemen altijd nog even contact op of alles volledig naar wens verlopen is.

Vinyl, Marmoleum, Novilon, zeil verwijderen

Heeft u vinyl, zeil en/of marmoleum in uw huidige of toekomstige appartement of woning dat verlijmd zit en verwijderd dient te worden?


Dit kunnen wij voor u vakkundig en professioneel realiseren door middel van het juiste gereedschap en de beste materialen. Uiteraard voeren we het afval netjes voor u af.
Geen zorgen voor een goed opgeleverd geheel van uw vloer(en)
Het voordeel van een vinyl vloer, zeil op de vloer en een marmoleum vloer is dat het over het algemeen een lange levensduur betreft, echter het nadeel daarvan wanneer de vloer om een bepaalde reden toch vervangen dient te worden deze vloer hardnekkig en goed verlijmd zit aan de ondervloer.
Het is belangrijk om de vinyl, zeil of marmoleum vloer welke verlijmd is met de ondervloer vakkundig en precies te verwijderen voor het behoud van de ondervloer. Dit om een nieuwe vloer mooi en egaal te kunnen plaatsen. Wanneer de bovengenoemde vloeren op de juiste wijze verwijderd worden biedt dit meer mogelijkheden voor een nieuwe topvloer welke, wanneer de vorige vloer correct verwijderd is, het best tot zijn recht komt!

bottom of page