top of page

Tegels & Plavuizen VLOERen VERWIJDEREN

Al het puin en alle rotzooi worden professioneel afgevoerd. Netjes en zorgvuldig werken is er met de paplepel ingegoten.

PLAVUIZEN & Tegelvoeren

Sterk is gespecialiseerd in het verwijderen van plavuizen vloeren. Of de plavuizen nu verlijmd zitten of in cement gelegd zijn, wij hebben altijd de juiste gereedschappen en kunnen snel en accuraat werken en ter plekken zijn.

Doordat wij een landelijke dekking hebben werken wij met lokale medewerkers die vanuit uw regio aangenomen worden en vertrekken met onze bussen. U krijgt bij ons altijd de allerbeste prijs en ook met spoed kunnen wij u altijd helpen.

 

38784f710d1e849af4d4a68f980ffefc.jpg
landkaartje-flink.webp
icon1.png

Door onze jarenlange ervaring zijn wij op het gebied van het verwijderen van vloeren uitgegroeid tot ‘ervaren vakmannen’.

Onze medewerkers zijn prettig in de omgang en komen vaak lokaal bij u vandaan.

icon111.png

Als de klus besproken is komt ons team om de gemaakte afspraken na te komen en uitzonderlijk goed werk af te leveren waar u immers ook voor betaalt. Wel hopen wij op een mooie recensie.

icon1111.png

Als de opdracht afgerond is kunt u verder met uw verbouwing of andere plannen in uw woning of bedrijfspand. Wij nemen altijd nog even contact op of alles volledig naar wens verlopen is.

Plavuizen tegelvloer verwijderen

Wilt u uw plavuizen of tegelvloer laten verwijderen?
Vloerverwijdering is vandaag de dag een professioneel specialisme. Een vakman op het gebied van vloerverwijdering werkt met moderne apparatuur en volgens bepaalde methodes. Voor elk type vloer is een bepaalde aanpak de beste en een professional past de meest geschikte methode snel en doelmatig toe. Zo wordt een optimaal resultaat bereikt én eventuele problemen worden voorkomen.


Bij professionele vloerverwijdering wordt voor elke situatie en elk type vloer de meest geschikte apparatuur gebruikt.
Dat de ondervloer en de (aanwezigheid van) eventuele vloerverwarming in goede staat dient te blijven speelt niet alleen een rol als u zelf een nieuwe vloer wilt (laten) leggen. Met dit issue krijgt men vaak ook te maken bij het opzeggen van een huurwoning. Door veel verhuurders wordt tegenwoordig namelijk geëist dat de vertrekkende huurder de vloeren kaal, schoon, lijmvrij en zonder beschadigingen achterlaat.


Plavuizen verwijderen of een tegelvloer verwijderen op een vakkundige manier doen wij graag voor u. Uiteraard ruimen we alles op, voeren we het puin af en laten we de ruimte(s) bezemschoon voor u achter

bottom of page