top of page

oude vloerverwarming VERWIJDEREN

Al het puin en alle rotzooi worden professioneel afgevoerd. Netjes en zorgvuldig werken is er met de paplepel ingegoten.

vloerverwarming
verwijderen

Sterk is gespecialiseerd in het verwijderen van oude vloerverwarmingsinstallaties, vloerverwarmingsbuizen. Wij halen uw plavuizen, tegels weg, breken uw dekvloer open en verwijderen de oude vloerverwarming.

Doordat wij een landelijke dekking hebben werken wij met lokale medewerkers die vanuit uw regio aangenomen worden en vertrekken met onze bussen. U krijgt bij ons altijd de allerbeste prijs en ook met spoed kunnen wij u altijd helpen.

 

38784f710d1e849af4d4a68f980ffefc.jpg
werkgebied-vloeren-verwijderen.png
icon1.png

Door onze jarenlange ervaring zijn wij op het gebied van het verwijderen van vloeren uitgegroeid tot ‘ervaren vakmannen’.

Onze medewerkers zijn prettig in de omgang en komen vaak lokaal bij u vandaan.

icon111.png

Als de klus besproken is komt ons team om de gemaakte afspraken na te komen en uitzonderlijk goed werk af te leveren waar u immers ook voor betaalt. Wel hopen wij op een mooie recensie.

icon1111.png

Als de opdracht afgerond is kunt u verder met uw verbouwing of andere plannen in uw woning of bedrijfspand. Wij nemen altijd nog even contact op of alles volledig naar wens verlopen is.

Plavuizen tegelvloer verwijderen

bottom of page