top of page

Verlijmd Tapijt VERWIJDEREN

Het tapijt wordt professioneel afgevoerd. Netjes en zorgvuldig werken is er met de paplepel ingegoten.

Ook de lijmresten halen wij indien gewenst netjes voor u weg.

Verlijmde vloerbedekking

Vloerbedekking als tapijt is vaak erg lastig voor u om uit de woning te verwijderen. Vaak moet bij de oplevering van een woning het tapijt eruitgehaald worden en de lijmresten goed en vakkundig worden weggehaald. Ook als u kiest voor een andere vloer op den duur dan moet het altijd verwijderd worden op een professionele en vakkundige manier.

Sterk is voor u de goede partner die het verlijmde tapijt vlekkeloos weet te verwijderen, wij hebben alle gereedschappen in huis en werken in elke regio. Onze medewerkers komen waarschijnlijk zelfs bij u uit de buurt. Met onze landelijke dekking en ervaring bent u bij Sterk aan het goed adres.

 

verlijmd tapijt.jpg
icon1.png

Door onze jarenlange ervaring zijn wij op het gebied van het verwijderen van vloeren uitgegroeid tot ‘ervaren vakmannen’.

Onze medewerkers zijn prettig in de omgang en komen vaak lokaal bij u vandaan.

icon111.png

Als de klus besproken is komt ons team om de gemaakte afspraken na te komen en uitzonderlijk goed werk af te leveren waar u immers ook voor betaalt. Wel hopen wij op een mooie recensie.

icon1111.png

Als de opdracht afgerond is kunt u verder met uw verbouwing of andere plannen in uw woning of bedrijfspand. Wij nemen altijd nog even contact op of alles volledig naar wens verlopen is.

Verlijmd tapijt verwijderen

Heeft u verlijmd tapijt liggen in een woning, appartement of bedrijf?
Wij zijn de specialist in tapijt verwijdering. Met onze professionele machines rijden wij veilig en snel elke tapijtvloer er uit. Is tapijt namelijk verlijmd aan de vloer dan kan het een enorm zware en intensieve klus zijn om het van de ondervloer te verwijderen. Wanneer het tapijt is vast gelijmd met bruine lijm dan is het een zware klus en kan de ondervloer het zwaar te verduren krijgen. Een vastgelijmde vloerbedekking zoals tapijt verwijderen is dus zonder de juiste machines, expertise en mankracht een onmogelijke taak.


Wilt u dus liever niet uw handen vuil maken en het tapijt graag door een expert laten verwijderen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur om elk soort tapijt eenvoudig en zonder het ontstaan van schades aan muren en ondervloer te verwijderen.
Bovendien beschikken wij ook over de juiste middelen om eventueel achtergebleven hardnekkige tapijtresten en lijmresten te verwijderen. Wilt u dat het oude tapijt na het verwijderen wordt afgevoerd, dan zorgen wij daar natuurlijk ook meteen voor. We laten de ruimte vervolgens netjes en bezemschoon achter.

bottom of page