top of page

Verlijmde Marmoleum verwijderen

Al het marmoleum en alle rotzooi worden professioneel afgevoerd. Netjes en zorgvuldig werken is er met de paplepel ingegoten.

marmoleum verwijderen

Sterk is gespecialiseerd in het verwijderen van marmoleum vloeren verlijmd of losliggend, ook pvc vloer, vinyl en kurk zijn tegenwoordig door ons weg te halen. Het is een verraderlijke klus waar je uren lang kan lopen ploeteren afhankelijk wat voor lijm er gebruikt is.

Doordat wij een landelijke dekking hebben werken wij met lokale medewerkers die vanuit uw regio aangenomen worden en een complete interne opleiding krijgen van onze vakmannen die al 20 jaar in het vak zitten en vertrekken vervolgens goed uitgerust met onze bussen. U krijgt bij ons altijd de allerbeste prijs en ook met spoed kunnen wij u altijd helpen.

 

vinyl-verwijderen.jpg
werkgebied-vloeren-verwijderen.png
icon1.png

Door onze jarenlange ervaring zijn wij op het gebied van het verwijderen van vloeren uitgegroeid tot ‘ervaren vakmannen’.

Onze medewerkers zijn prettig in de omgang en komen vaak lokaal bij u vandaan.

icon111.png

Als de klus besproken is komt ons team om de gemaakte afspraken na te komen en uitzonderlijk goed werk af te leveren waar u immers ook voor betaalt. Wel hopen wij op een mooie recensie.

icon1111.png

Als de opdracht afgerond is kunt u verder met uw verbouwing of andere plannen in uw woning of bedrijfspand. Wij nemen altijd nog even contact op of alles volledig naar wens verlopen is.

Marmoleum vloeren verwijderen
dag in dag uit.

bottom of page