Trapbekleding VERWIJDEREN

De vloerbedekking en alle rotzooi worden professioneel afgevoerd. Netjes en zorgvuldig werken is er met de paplepel ingegoten.

Tapijt of vloerbedekking van uw Trap Verwijderen

Niks is zo lastig als het verwijderen van trapbekleding, vaak is het zowel verlijmd als volledig vast geniet met een nietpistool en blijven er veel lijmresten achter die opgeschuurd dienen te worden. Vandaar dat veel mensen dat ook via ons uitbesteden. En daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee.

Maak vandaag nog een afspraak of bel voor onze prijs.

 

Door onze jarenlange ervaring zijn wij op het gebied van het verwijderen van vloeren uitgegroeid tot ‘ervaren vakmannen’.

Onze medewerkers zijn prettig in de omgang en komen vaak lokaal bij u vandaan.

Als de klus besproken is komt ons team om de gemaakte afspraken na te komen en uitzonderlijk goed werk af te leveren waar u immers ook voor betaalt. Wel hopen wij op een mooie recensie.

Als de opdracht afgerond is kunt u verder met uw verbouwing of andere plannen in uw woning of bedrijfspand. Wij nemen altijd nog even contact op of alles volledig naar wens verlopen is.

Soorten Trapbekleding

Trapbekleding heb je in verschillende soorten, de meest voorkomende trapbekleding is verre weg tapijt, dit tapijt ligt volledig verlijmd en zit vaak muurvast, dat is ook nodig want gemiddeld zit het tapijt zo'n 20 jaar op een trap, en je wilt niet dat dat los laat na een bepaalde tijd. Om dit nog meer te garanderen nieten ze vaak het tapijt nog eens extra vast met heel veel nietjes, deze zitten onder het tapijt en dienen er ook allemaal uitgehaald moeten worden.

Ook moeten de lijmresten van de trap verwijderd worden, dit gaat met specifieke chemische middelen die niet direct voor particulieren te koop zijn, er zijn wel middelen te koop voor de particulier echter zijn deze heel erg duur en betaal je al snel aan materiaal 200 euro voor 1 trap, en dan kun je beter wat meer betalen en het gewoon volledig uitbesteden aan ons natuurlijk.
 

Contact
Sterk vloerverwijdering

Hoofdkantoor en Planning
(let op wij vertrekken uit heel het land)​​

Tel: 06-12884092

info@sterk-vloerverwijdering.nl

..