top of page

Trapbekleding VERWIJDEREN

De vloerbedekking en alle rotzooi worden professioneel afgevoerd. Netjes en zorgvuldig werken is er met de paplepel ingegoten.

Tapijt of vloerbedekking van uw Trap Verwijderen en eventueel schuren van uw trap

is uw trap toe aan vernieuwing of een grote onderhoudsbeurt? Wij kunnen uw trapbekleding verwijderen, alle lijmresten verwijderen en zelfs als u wilt de trap(pen) helemaal opschuren of wellicht is de trapbekleding vastgeniet. Dan halen wij alle nietjes er vakkundig uit. Als we twee trappen tegelijk doen betaalt u minder per trap. Schuren is optioneel en nodig als u gaat verven of gekozen heeft voor pvc bekleding op uw trap.


Al het materiaal voeren we uiteraard ook keurig voor u af.


Heeft u een dichte trap, een open trap, bekleding rondom de traptreden of vloerbedekking op de treden met lijm of strips? 

6b4a566e-95ec-4fce-b065-03938796a600.JPG
icon1.png

Door onze jarenlange ervaring zijn wij op het gebied van het verwijderen van vloeren uitgegroeid tot ‘ervaren vakmannen’.

Onze medewerkers zijn prettig in de omgang en komen vaak lokaal bij u vandaan.

icon111.png

Als de klus besproken is komt ons team om de gemaakte afspraken na te komen en uitzonderlijk goed werk af te leveren waar u immers ook voor betaalt. Wel hopen wij op een mooie recensie.

icon1111.png

Als de opdracht afgerond is kunt u verder met uw verbouwing of andere plannen in uw woning of bedrijfspand. Wij nemen altijd nog even contact op of alles volledig naar wens verlopen is.

Soorten Trapbekleding

Bij woningontruiming of het betreden van een nieuwe of bestaande woning kunnen wij het tapijt, vinyl en overige trapbekleding voor u verwijderen zodat u trap heeft als nieuw. Op alle verdiepingen mogelijk leveren wij deze dienst aan, ontzorgen we u op het gebied van trapaanpassingen en zorgen we voor nieuwe mogelijkheden die ontstaan na verwijderen op een deskundige manier met de beste materialen en gereedschap welke nodig zijn om een oude bestaande trap nieuwe mogelijkheden te bieden!

Niks is zo lastig als het verwijderen van trapbekleding, vaak is het zowel verlijmd als volledig vast geniet met een nietpistool en blijven er veel lijmresten achter die opgeschuurd dienen te worden. Vandaar dat veel mensen dat ook via ons uitbesteden. En daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee.

Maak vandaag nog een afspraak of bel voor onze prijs.

Trapbekleding heb je in verschillende soorten, de meest voorkomende trapbekleding is verre weg tapijt, dit tapijt ligt volledig verlijmd en zit vaak muurvast, dat is ook nodig want gemiddeld zit het tapijt zo'n 20 jaar op een trap, en je wilt niet dat dat los laat na een bepaalde tijd. Om dit nog meer te garanderen nieten ze vaak het tapijt nog eens extra vast met heel veel nietjes, deze zitten onder het tapijt en dienen er ook allemaal uitgehaald moeten worden.

Ook moeten de lijmresten van de trap verwijderd worden, dit gaat met specifieke chemische middelen die niet direct voor particulieren te koop zijn, er zijn wel middelen te koop voor de particulier echter zijn deze heel erg duur en betaal je al snel aan materiaal 200 euro voor 1 trap, en dan kun je beter wat meer betalen en het gewoon volledig uitbesteden aan ons natuurlijk.
 

bottom of page